MERSİN / TOROSLAR - Bahriye İlkokulu

May

Günümüzde teknolojinin eğitimdeki rolü giderek artıyor . Well-being with artificial intelligence eTwining projesi , 7-11 yaş arası ilkokul öğrencilerinin refahını artırmak için yapay zeka temelli öğrenme ortamları oluşturmayı hedefliyor. Projede, yapay zeka aktiviteleri ve uygulamaları aracılığıyla öğrencilere interaktif, kişiselleştirilmiş ve eğlenceli bir öğrenme deneyimi sunulması planlanıyor.  Süheyle Yüksel ve  Gülsen Hacıyeva tarafından oluşturulan proje  Ocak ayında resmi olarak onaylandı . 10 Türk , 1 Azerbaycan ve 1 İspanya’dan olmak üzere toplam 12  öğretmenden oluşan projenin diğer ortakları :  Devlet Ekmen, Bülent Ulaş, Halime Soysal , Irmak Gül Doğan, Yolanda Lopez, Mehmet Sinan Demir, İltimur Uygur,  Gülay Kuzu, Özcan İnal, Songül Kasar’dır. Proje her ay yapılan farklı çalışmalarla  yürütülüyor.

Mrt

Öğrenci velilerinin okuldaki öğretmenlerle görüşme zamanlarını ayarlamak amacıyla bir okul randevu sistemi geliştirilmiştir.

BAHRİYE İLKOKULU CUMHURİYET 100 YAŞINDA RESİM  VE ŞİİR YARIŞMASI

May