Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Bahriye İlkokulu

Telefon : 0 324 320 81 80
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bahriyeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : TURGUT TÜRKALP MAH. 79042 SK. NO: 5 B- İÇ KAPI NO: - TOROSLAR / MERSİN
VİZYON : Gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bilgili, becerikli, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen. Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen. Ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen. Ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış eğitim dilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır
BAŞARILAR : Okulumuz bir üst öğrenime öğrenci hazırlamaya yönelik çalışmalar tüm imkanlar kullanılarak sürdürülmektedir.

Öğretmen :27
Öğrenci :519
Derslik :2
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3514
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 8:30-14:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZDE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : ERASMUS
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA 2016 YILINDA ISPANYA, YUNANİSTAN VE AVUSTURYA GEZİLERİ YAPILDI.
Yazdır :